En bralette er noget, der er blevet mere og mere populær, og det er der god grund til. Den kan nemlig bruges til mange forskellige formål, og den er også rigtig fin at se på. De kommer i mange forskellige designs, så du kan finde en, du kan lide. Måske skal du også have købt dig en lace bralette? 

Hvad er en bralette? 

En bralette er en form for bh, men den har ikke bøjler, og den er generelt mere dækkende end en almindelig bh. Man kan godt kalde den en form for top; en mellemting imellem en top og en bh. Denne form for top er populær, fordi den er super komfortabel, og den kan bruge til mange forskellige slags outfits. Altså, den kan bruges til mange forskellige stile, men også til flere forskellige formål. En lace bralette er sådan en top, som er lavet af blonder eller har blondedetaljer, og det er netop denne stil, der er den allermest populære. 

Til dine outfits 

Fordi denne form for blonde bh kan dække lige så meget som en lille top, er der mange, der bruge den som en top. Det er meget almindeligt at have sådan en blondetop på, og så med en overtrøje såsom en blazer eller lignende udenover. Dog er det sjældent i konteksten af arbejde, at det bruges, da det ikke altid opfattes som professionelt. Men det er et fint outfit at tage på til fest, på en date eller hvis du skal ud og spise med vennerne. Om sommeren vil du kunne se flere, der bruger bh’en som en helt almindelig blondetop grundet varmen. Og hvis man ikke på forhånd vidste, at det var en bh, ville man nok ikke kunne gætte det. 

Til komfort 

Da det er en bh uden bøjle, er den meget komfortabel at have på. Derfor er der mange, der render rundt i sådan en derhjemme, når man går og laver husarbejde. Den giver nemlig en masse luft, hvis man har det varmt, og med den rette størrelse vil den hverken stramme eller skarve. En lace bralette er super til en dag derhjemme, uanset om man laver noget, eller om man tilbringer hele dagen på sofaen. Den er bare behagelig at have på, og det er i sidste ende det vigtigste. 

Til at sove i 

Grundet bralettens komfort, er der også mange, der sover i den. Der er som sagt ikke bøjle i, så den vil være rar at tilbringe natten i. Især personer med en stor barm kan finde komfort i den, da det kan give lidt støtte igennem natten uden at føles ubehageligt. På den måde kan man få en god nattesøvn i en bh, uden at det kan mærkes, at det er en bh. 

En fin bralette til dig 

Leder du efter en bh, som også kan bruges som top? Som er super behagelig og uden bøjle? Som er fint og elegant dekoreret med blonder? Så skal du have dig en lace bralette. Den kan bruges i så mange forskellige kontekster, at den stort set er uundværlig.