Mangler du noget at kigge på, når du sidder derhjemme? Hvis dine vægge er blevet lidt trætte at se på, eller hvis du bare synes, der mangler noget, kan du hurtigt og nemt vække din bolig til live med plakater.  

Citatplakat.dk er en dansk plakatforretning, og her kan du finde lige præcis den plakat, du mangler til din væg. Plakater skaber stemning og atmosfære. De er billige og dekorative, og ideelle hvis du godt kan lide at omdekorere dit hjem en gang imellem.  

Men plakater er også langtidsholdbare. Hvis du har en plakat, du er glad for og gerne vil passe godt på, kan du altid købe putte den bag glas og ramme. 

Sig det med plakater 

Plakater findes i alle former og farver. Plakater kan ændre dine vægge, og der er stort set intet motiv, du ikke kan finde som plakat. På https://citatplakat.dk/ finder du et imponerende udvalg af flotte plakater. Her kan du helt sikkert finde den rigtige plakat til dine vægge. 

Plakatens historie går langt tilbage. Ordet plakat kommer egentlig af ordet klæbe, og hentyder til at plakater var noget, man klæbede op i det offentlige rum. Indtil 1900-tallet var det typisk love og forordninger fra myndighederne, som blev sat op på gader og stræder. 

Senere udviklede plakaten sig i en mere farvestrålende retning, og plakater blev brugt til reklame, propaganda og generel folkeoplysning. Den funktion har plakaten stadig i dag. Citatplakat.dk har, som navnet antyder, et stort udvalg af plakater med citater. Her kan du finde plakater med sjove, kloge eller finurlige citater og statements.  

Du kan finde citater med ikoniske filmcitater og plakater med tekst om forskellige emner. Uanset hvad du gerne vil sige, kan du altid sige det med plakater. 

Skab din egen stil 

I 1830’erne fik kunstplakaten sit gennembrud, da det blev muligt at trykke farvestrålende farvelitografier. Gennembruddet skete i Paris, da franskmanden Jules Chéret erhvervede sig sin egen litografiske presse og satte gang i produktionen af kunstplakater. 

Resten er plakathistorie. Og den historie har siden udviklet sig i forskellige stilarter og skoler. I dag bruger myndighederne stadig plakater for at komme ud med nye budskaber og de kan findes overalt i bybilledet. Og nu altså også på dine egne vægge.  

For plakaten er kommet for at blive og er i den grad rykket fra gaden og ind i de varme stuer. Hos citatplakat.dk kan du finde mere end 4000 danskdesignede plakater. Sortimentet dækker både egne designs af kunstplakater samt flotte print af kendte kunstværker.  

Du kan få plakater som verdenskort, sjove plakater, naturplakater, madplakater, retro plakater og moderne plakater. Du kan finde plakater til børneværelset, til spisestuen og til køkkenet. På citatplakat.dk kan du kort sagt finde plakater til alle aldersgrupper og til enhver væg i boligen.  

Gå på opdagelse i deres kæmpe udvalg og find den plakat, der skaber den stil, du gerne vil have. Med den rigtige plakat får du ikke blot nyt liv til dine vægge, du giver også din bolig sit eget unikke udtryk.