Hvis du planlæger at gøre noget ved indretningen derhjemme, eller hvis du skal flytte i ny bolig, er der mange ting, du skal tænke over for at få hele indretningen til at blive både personlig, funktionel, indbydende og moderne. 

Her skal du tænke over valg af møbler, som skal være både flotte og komfortable, du skal tænke over belysning, der både skal være praktisk og hyggelig, og så skal du også tænke over, hvad du skal putte på dine vægge. 

Dine vægge spiller en stor rolle for dit hjems samlede udtryk, og derfor kan du ikke slippe udenom at lægge en god plan for indretning af dine vægge, hvis du gerne vi skabe en sammenhængende stil og et levende hjem med masser af personlighed og funktionalitet. 

Her skal du ikke bare tænke på farvevalg og tapet, for der findes mange andre måder at indrette vægge på, som vil gøre dem både mere brugbare og mere interessante.

Hvis du er på udkig efter moderne og stilren indretning til dine vægge, kan du finde mere inspiration på https://casanovafurniture.dk/produkter/1593-montana—mini/, hvor du kan se alle de lækre produkter i Mini Montana serien. 

Indret dine vægge med smarte moduler 

Hvis du gerne vil gøre dine vægge mere tredimensionelle og derved mere levende, er moduler et sikkert valg. Moduler fra Mini Montana er små, praktisk opbevaringsrum, du kan hænge op på væggen individuelt eller i sæt. I sæt giver moduler fra Mini Montana dig muligheder for at skræddersy din helt egen vægreol med præcis den form og størrelse, du har behov for. 

De flotte moduler fra Mini Montana er stilrene elementer i sig selv, og de vil derfor bringe masser af moderne elegance til enhver væg i dit moderne hjem. De simple men elegante moduler er bygget i en minimalistisk stil, der passer perfekt ind i det moderne danske hjem, hvor modulerne på samme tid vil give gode muligheder for praktisk opbevaring. 

Her kan du opbevare aviser, blade eller bøger, eller du kan udsmykke de flotte moduler fra Mini Montana med biller, nips eller andet pynt for at gøre dine vægge endnu smukkere. 

Stilren og praktisk indretning med spejle 

I Mini Montana serien kan du finde stilrene spejle, som vil indtage en diskret plads på din væg, hvor spejlet både vil pynte og bringe en række gode funktioner med sig. 

Spejlene fra Mini Montana er minimalistiske og elegante, og de vil derfor gå godt i spænd med eksempelvis moduler til væggen fra Mini Montana, mens de også vil passe godt sammen med andre stilrene elementer i dit moderne hjem. 

På væggen vil et spejl sprede lys reflekteret fra vinduer og lamper, som vil oplyse rummet, hvorfor et spejl kan være et godt valg til en mørk krog i eksempelvis stuen. 

Her vil spejlet på væggen også få rummet til at virke større, da spejlet bryder med væggens faste form, og du vil i stedet føle, at du kan se ud gennem væggen ved at kigge i spejlet fra forskellige vinkler.