Er du en ung kvinde der elsker at klæde dig med stil, så kender du måske også til behovet for at hoppe i noget lidt mere casual men stadig flot når du endelig kommer inden for hjemmets 4 vægge. Her er tøj produkterne fra Neo Noir helt perfekte, du kan nemlig mikse og matche som det passer dig, og altid være elegant klædt på. Find din helt egen stil med Neo Noir her https://www.fashiondeluxe.dk/neo-noir/, eller læs mere om deres mange lækre produkter i artiklen her.

Hvem er Neo Noir

Neo Noir betyder ny sort. Det er et dansk brand der stræber efter altid at være up-front med elegant mode der passer perfekt til tidens trends.

Derudover er det rigtige sammenspil mellem kvalitet og pris også et vigtigt koncept hos Neo Noir.

Bæredygtighed er også noget der bliver tænkt over hos den danske virksomhed, der sigter mod at lave tøj bestående af plantefibre og genanvendte syntetiske fibre. Dog uden at det går ud over kvalitet og pris, da de ønsker at være et mærke hvor enhver kvinde har råd til en lækker garderobe.

Find et stort udvalg af lækre produkter

Neo Noir giver dig faktisk alt hvad du behøver i din garderobe, eller i hvert fald tæt på. Du finder et stort udvalg af bl.a.:

  • Blazere
  • Jakker
  • Bluser
  • Strik
  • Bukser
  • Buksedragte
  • Cardigans
  • Kjoler
  • Nederdele
  • Overtøj

I hver kategori finder du produkter i neutrale og moderigtige farver, men også i spændende og smarte mønstre så du kan mikse og matche som du har lyst til og fremhæve lige netop din personlige stil.

Neo Noir

En smuk kjole til festen

Enhver kvinde ved at særlige lejligheder kræver unikt tøj. Neo Noir har et stort udvalg af kjoler til alle lejligheder.

Du kan f.eks. også finde et udvalg af konfirmationskjoler til den store dag, og hvis du kender til det der med at have en favorit kjole, så kan Neo Noir også hjælpe dig.

Hvert år går flere af deres favorit modeller nemlig igen, men med den aktuelle farvepalette og smukke mønstre der svarer til tidens trends. På den måde kan du få din favorit kjole, men stadig være klædt helt rigtig på til eventet.

Neo Noirs størrelser

Du kender helt sikkert til udfordringen med tøjmærker der enten er meget mindre, eller meget større i størrelsen end det du kender fra din nuværende garderobe.

Det kan være enormt frustrerende aldrig at vide hvilken størrelse man skal gå efter når man begiver sig ud i tøj fra et nyt mærke.

Neo Noir sigter efter at deres størrelser rammer de generelle størrelser så godt som muligt, og du kan få de fleste af deres produkter i XXS til XXL.

Noget af tøjet kan have specielle pasformer, men så vil du som oftest kunne finde det i selve beskrivelsen af det enkelte produkt.

Er du i tvivl så finder du selvfølgelig altid en størrelsesguide inde på produktet, når du handler Neo Noir online, så du er sikker på at bestille den helt rigtige størrelse hjem.