En af de bedste er den verden af forskellige smage, som åbner sig op for dig i form af de mange varianter af væske til din e-cigaret også kaldet e juice. Smagene kan groft deles op i følgende kategorier: Tobak, sødt, lakrids, frugt, frisk og andet. Se dem alle her.

I hver kategori er der et utal af e juice varianter, som skal smages og afprøves.

En verden af muligheder

Når du leder efter den helt rigtige e juice til din e-cigaret, så er det ikke kun indenfor smag, at du har masser af valgmuligheder. Du kan også vælge, hvilken styrke af nikotin du ønsker. Du kan endda vælge væsker helt uden nikotin. Hvis du mest ryger e-cigaret for hyggen, smagen og dampen, så er det en god ide at vælge en væske med lav eller ingen nikotin. Jo mere du damper, jo mere af den nikotin væsken indeholder vil du inhalere.

E juice med smag af tobak

Er du mest til helt traditionel tobaksmag er der stadig masser at vælge imellem. Du kan f.eks. mentol eller cigar. Eller helt almindelig smag af de tobakker, som du kender fra cigaretter.

E juice med sød smag

Her finder du alt for tutti-frutti til mere traditionelle søde frugtsmage. Smag og duft hænger ofte sammen, så ikke nok med at e juicen smager sødt. Den dufter som regel også sådan. Har du en sød tand, er e juice med sød smag en måde at tilfredsstille den på.

E juice med lakridssmag

Også her er der skabt smage med inspiration fra slikkens verden. Du kan naturligvis få traditionelle lakridssmage som anis og almindelig lakrids. Men prøv endelig også e juice med smag af spejderhagl, Kung Fu eller Kongen af Danmark.

E juice med frugtsmag

Det er i denne kategori, at du har langt det største udvalg. Fra kiwi til melon. Har du en yndlingsfrugt, så er der en stor sandsynlighed for, at du kan finde den som e juice. Du finder også blandede varianter. Det er bare at starte fra en ende af, og finde den som du allerbedst kan lide.

E juice med friske smage

Der findes et utal af mynte-smage. Fra mentol til pebermynte. Og det er e juice med den form for smag du finder her. Sammen med jordbær- og vaniljeis, som også giver munden en dejlig frisk fornemmelse.

E juice med andre smage

Vil du virkeligt på eventyr, så skal du dykke ned i denne e juice kategori. Vil du f.eks. prøve at ryge kaffe? Så kan du her finde både cappuccino og espresso. Du kan også smage e juice med tyggegummi- eller kaktussmag.

Det er blot at bestemme sig for e juice

Ikke nok med at rygning af e cigaretter har en række andre fordele. Herudover får du også et meget større udvalg af smage og oplevelser. Og du kan kombinere din yndlingssmag med lige den styrke af nikotin, som passer bedst til dig. Hvad venter du på? Det er blot at bestemme sig.