Rigtig mange danskere, eller i det hele taget rigtig mange mennesker, bryder sig ikke særlig meget om tandlægebesøg. Selv de regulære kontrolbesøg er forbundet med ubehag, og derfor er det ikke ualmindeligt, at vi skal have en, to, tre eller ti indkaldelser, før vi tager os sammen til at komme afsted. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Tandlægebesøg er en service, der er til for din skyld. Tandlægen og tandteknikerne sidder klar til at hjælpe dig og værne mod fremtidige ubehagelige og smertefulde tandproblemer. Hos Plus 1 Fields tandlæge er der fokus netop på, at du skal føle dig tryg. 

Tandlægen i Fields 

Tandlægen i Fields er en ud af fire Plus 1 klinikker i København. Her er fokus et helt andet sted, end du måske har mødt før. De tandlæger du møder der, er nemlig ikke kun superdygtige til deres fag, men også til deres arbejde. Et arbejde, der først og fremmest handler om at møde mennesker i en ofte lidt ubekvem situation. Hos Plus 1 møder tandlægerne og tandteknikerne alle deres kunder med den indstilling, at alle mennesker er forskellige og har brug for noget forskelligt, når de tropper op ved tandlægen. Her er de alle indstillet på at bruge tid på at lære kunderne og deres behov at kende, så det ikke kun handler om, hvad de har brug for at få lavet. Empati, indlevelse og engagement er nøgleord hos tandlægen i Fields. 

Sådan kommer du afsted 

Lige meget hvor søde dine tandlæger har vist sig at være, kan det stadig være utrolig svært at tage få lavet den aftale om at komme til kontrol. Tit ender vi med at skubbe datoen frem, fordi vi ikke kan lide at tage stilling til hvornår vi vil til noget, som muligvis er ubehageligt, og som helt sikkert ikke giver noget specielt positivt for os. Her er det bedste råd at lave en vane, eller en regel, om du vil. Hver gang du modtager en indkaldelse, skal du sætte dig ned og finde en dato med det samme. Samtidig er du jo så heldig, at tandlægen i Fields giver dig rigtig gode muligheder for at planlægge noget positivt i den forbindelse. Gør turen derind speciel, så du faktisk får noget godt ud af turen og dagen. Måske endda det skal være en tradition! 

Spring aldrig over 

Det er så nemt at blive fristet til at springe over kontrolbesøgene. Men husk på, at det der i virkeligheden ligger til grund for vores ubehag eller angst er frygten for de seriøse besøg. De besøg, som du undgår allerbedst ved at tage til kontrolbesøg og selvfølgelig ved at passe godt på dine tænder. Turen til kontrol er ikke kun for at se efter, om du har seriøse problemer. Tandlægen ser også efter, om der er begyndende problemer, som du selv kan nå at rette op på, før det går galt. Og så får du ovenikøbet ofte en lækker tandrensning med i købet som en ekstra bonus!