Medaljer er den perfekte præmie til dit næste arrangement! Her er hvorfor. Eventmedaljer er en håndgribelig og fysisk måde at mindes en præstation på. De tjener som en konstant påmindelse om, hvad der blev opnået, længe efter at arrangementet er overstået. Medaljer tilføjer et strejf af ære og ceremoni til enhver begivenhed. De er indbegrebet af “Du gjorde det!” De er alsidige og kan ’bruges’ på mange forskellige måder. Medaljer kan nemlig bæres, vises frem eller endda byttes! Folk elsker dem. I en undersøgelse blandt deltagere i arrangementer blev denne type af præmier stemt som den mest populære form for event-swag. Det bedste af det hele er at de slet ikke behøver at være dyre for at være en mindeværdig præmie til dine gæster. Find billige kvalitets medaljer til dit næste arrangement og går din fest til årets bedst. 

Sådan vælger du de rigtige medaljer til din begivenhed

Nu hvor du ved, hvorfor medaljer er så gode præmier, er det tid til at vælge den rigtige medalje til dit arrangement. Her er et par ting, du skal huske på, når du foretager dit valg:

Temaarrangementer – Hvis dit arrangement har et bestemt tema, skal du forsøge at finde præmier, der passer til det. Hvis du f.eks. er vært for et løb, skal du kigge efter medaljer med løbesko eller andre relaterede billeder. 

Størrelse – Medaljer findes i alle former og størrelser. Nogle er små nok til at blive båret rundt om halsen, mens andre er store nok til at blive udstillet på en hylde. Vælg en størrelse, der passer til dit arrangement og dit budget. 

Belægning – De fleste medaljer er lavet af metal, men de kan belægges med forskellige metaller for at skabe forskellige looks. Guld, sølv og bronze er de mest almindelige valg, men der er også muligheder som antik messing og Gun metal. 

Design – Det er her, du kan have det lidt sjovt! Der er bogstaveligt talt tusindvis af forskellige medaljedesigns at vælge imellem. Du kan finde medaljer med sportstemaer, dyr, naturscenerier, patriotiske symboler… du kan finde det hele! Gennemse nogle designgallerier på nettet for at få nogle idéer til din egen begivenhed. Uanset hvilken fest du ønsker at holde, så findes der de perfekte medaljer til dine behov. 

Budget – Glem ikke at medregne forsendelsesomkostningerne, når du fastsætter dit budget for præmier. Afhængigt af medaljernes størrelse og vægt kan forsendelse nogle gange være lige så dyrt som selve medaljerne! 

Køb medaljer til dit næste arrangement – dine gæster vil elske det!

Når du skal vælge præmier til dit næste arrangement, må du ikke overse denne type af præmier! Medaljer tilbyder en masse fordele, som andre typer præmier simpelthen ikke kan matche. De er håndgribelige, de er alsidige, de giver enhver lejlighed et større omfang – og folk elsker dem! Husk blot disse tips, når du vælger præmier til dit eget arrangement, så finder du helt sikkert den perfekte præmie til dine vindere! En god præmie kan gøre hele festen til en mindeværdig oplevelse.