År 2023 har indledt en ny æra inden for boligmarkedet, især når det kommer til at eje en bolig i udlandet. For dem, der ønsker at kombinere investering, ferie og fællesskab, er deleboliger blevet en stigende trend. Her ser vi nærmere på det nyskabende www.21-5.dk og dets succes i Sydspanien, Sydfrankrig og Italien.

Deleboliger: Den nyeste trend

Traditionelt set har folk, der ønsker at eje en feriebolig i udlandet, investeret i en hel ejendom, der står tom størstedelen af året. Dette kan være en kostbar affære og kræver en betydelig indsats for vedligeholdelse og administration. Men nu er der et alternativ, der ændrer spillet – deleboliger.

Deleboliger tillader en gruppe af ejere at investere sammen i en ejendom og derefter opdele brugen af den i henhold til en forudbestemt tidsplan. En af de mest populære modeller inden for dette koncept er det såkaldte 21-5 arrangement. Her er ejendommen opdelt i 21 uger, hvor hver ejer får ret til at bruge ejendommen i 5 uger om året. Dette giver ejerne fleksibilitet til at tilpasse deres ferieplaner og samtidig dele omkostningerne og vedligeholdelsesbyrden.

21-5 Konceptet: En klog investering

En af de mest tiltalende aspekter ved 21-5 konceptet er, at det er en økonomisk fornuftig investering. Dette skyldes, at omkostningerne ved at erhverve og vedligeholde en ejendom deles mellem ejerne, hvilket gør det mere overkommeligt for enkeltpersoner. Samtidig giver det ejerne mulighed for at nyde luksus og komfort på steder, de normalt ikke ville have haft adgang til.

Sydspanien: Sol, hav og deleboliger

Sydspanien, med sin smukke kystlinje og solrige vejr, er et ideelt sted at udforske 21-5 konceptet. Regionen er kendt for sine maleriske byer som Marbella, Malaga og Fuengirola, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

At investere i en delebolig i Sydspanien giver dig mulighed for at opleve den spanske kultur, udforske de utallige strande, og nyde det autentiske køkken. Uanset om du er til golf, vandsport eller afslapning på stranden, er Sydspanien en destination, der har noget for enhver smag.

Sydfrankrig: Rivieraens skønhed i dit greb

Den franske Riviera er en af de mest glamourøse destinationer i verden, og med det 21-5 koncept kan du nu opleve dens skønhed uden at tømme din bankkonto. Byer som Nice, Cannes og Saint-Tropez har længe været kendt for deres luksuslivsstil og smukke strande.

Deleboliger i Sydfrankrig giver dig mulighed for at bo i disse prestigefyldte områder i kortere perioder, hvilket kan være mere overkommeligt end at eje en hel ejendom. Det åbner døren for at deltage i filmfestivaler, besøge eksklusive butikker og nyde de fantastiske udsigter over Middelhavet.

Italien: Historie, kunst og deleboliger

Italien, med sin rigdom af historie, kunst og kultur, er en anden destination, der passer godt til 21-5 konceptet. Rom, Venedig, Firenze og mange andre byer har utallige seværdigheder at byde på.

Ved at investere i en delebolig i Italien kan du gøre disse byer til dit andet hjem og udforske deres skatte i dit eget tempo. Hvad enten det er at nyde ægte italiensk pizza i Napoli eller beundre renæssancemesterværker i Firenze, vil du have mulighed for at opleve alt, hvad Italien har at tilbyde.

Deleboliger: Fællesskab og samhørighed

Ud over de økonomiske fordele ved 21-5 konceptet, tilbyder deleboliger også muligheden for at opbygge fordybende forhold til andre ejere. Dette fællesskab kan være en uvurderlig del af oplevelsen. Du deler ikke kun ejendommen, men også minder, oplevelser og muligvis endda venskaber for livet.

Mange deleboligprojekter har fællesområder, hvor ejerne kan samles, og der arrangeres ofte begivenheder og aktiviteter for at fremme samhørigheden. Det er en måde at kombinere privatlivets fred med muligheden for at møde nye mennesker og dele rejsen med ligesindede.

En ny måde at eje en bolig i udlandet

Deleboliger og 21-5 konceptet har ændret spillet for dem, der drømmer om at eje en bolig i udlandet. Dette innovative koncept gør det overkommeligt, tilgængeligt og fællesskabsorienteret. Sydspanien, Sydfrankrig og Italien er blot nogle af de destinationer, hvor dette koncept blomstrer. Uanset om du drømmer om solrige strande, glamourøse rivieraer eller kulturel rigdom, er der en delebolig, der venter på at byde dig velkommen. Det er en ny måde at investere i og opleve ferieboliger i udlandet på, og det ser ud til at være her for at blive.