Sygdomsangst er en reel angst. Du behøver ikke at lide af sygdomsangst. Der findes sygdomsangst behandling: https://mariabang.dk/helbreds-og-sygdomsangst/https://mariabang.dk/helbreds-og-sygdomsangst/.

Sygdomsangst er ikke bare noget pjat

Angst er ikke bare noget pjat som du kan mande dig op til at komme over. Angst er en udbredt lidelse som rigtig mange af os går rundt med. Mange forsøger at skjule deres angst ved at forsøge at undgå det der udløser angsten. Det fører ingen vegne hen. At lære at leve med sin angst betyder ikke at forsøge at undgå den. Sygdomsangst behandling er en realitet. Du kan få behandling for lige netop din type af angst. At gå til psykolog er ikke længere tabu. Der findes en lang række lidelser som det er almindeligt at søge psykolog for at få hjælp til. Hvis du ikke selv synes at angst er en af den slags lidelser, så må du hellere revidere din opfattelse. Angst er sjælende en lidelse som du bare kan tænke væk. Måske mærker du den ikke på den dejlig sommerdag hvor alt er som det skal være, men den dukker helt sikkert op igen.

Angst skal tages alvorligt – benyt dig af sygdomsangst behandling

Uanset hvilken type angst du går rundt med, er det ikke noget du kan tage let på. Du kan ikke bare undgå situationer som udløser din angst og det er stensikkert at den bare vokser sig endnu større. Dit liv kan blive fuldstændigt amputeret, hvis du ikke stopper op i tide og får behandling for din angst. Angst er ikke noget du skal eller bør leve med. Det er en reel lidelse som kan behandles. Dit daglige liv bliver meget nemmere og bedre, når du indser din angst og går i behandling. Hvis du lever sammen med nogen, må du også overveje hvilke konsekvenser din angst har for dem.

sygdomsangst behandling

Undgå at overse symptomerne

Har du altid set dig selv som lettere nervøs? Og har du nogen i familien, som du sammenligner dig selv med, som også er nervøst anlagt? Hvis du kan svare ja på det ene eller begge spørgsmål, så kan du nemt komme til at overse en reel lidelse, som der faktisk findes behandling for. Du behøver ikke at opleve denne angst. Sygdomsangst behandling bliver varetaget af en psykolog, som netop har specialiseret sig i denne form for angst.   

Symptomer

• Angst for sygdomme, i en grad som andre ikke har det
• Overtænkning og bekymringer om sygdom og helbred
• Overvågning af kroppen, mere end nødvendigt
• Overopmærksomhed på kropslige fornemmelser
• Tjekkeadfærd
• Fejlfortolkninger
• Søger beroligelse hos andre, lægen eller måske internettet hos lægen

Kan du genkende dig selv i nogen af disse symptomer, eller måske i dem alle, så er det nok en rigtig god ide at kontakte en psykolog og aftale sygdomsangst behandling. Det er ikke noget du bare skal leve med. Det kan behandles så du slipper helt for angsten og giver dig gode værktøjer så du kan håndtere den, hvis den igen sniger sig ind i dit liv. Tænk grundigt over kvaliteten af dit liv, med og uden angst.