Hvis du holder sabbatår, er du sikkert også i fuld gang med at nyde din frihed til at gøre, hvad du vil, nu hvor du ikke længere skal i skole hver dag. Men på samme tid er du sikkert også allerede i fuld gang med at lægge en plan for, hvad der skal ske fremover, når sabbatårene er forbi. 

Som ung vil du sikkert gerne fortsætte med at tage en uddannelse, når dine sabbatår er ovre, men hvis du er som de fleste, er du sikkert også lidt forvirret over, hvad du skal vælge. 

Som ung i dag har du et utroligt stort antal muligheder at vælge imellem i både ind- og udland, og det kan derfor være svært at overskue det hele – især fordi du har begrænset erfaring med de fleste af de muligheder, som ligger foran dine fødder. 

Så hvordan vælger du en retning og tager en beslutning om et studievalg, når du ikke har så meget erfaring med, hvad det egentlig vil sige at være eksempelvis læge, sygeplejerske, jordemoder eller lignende? 

Det kan være svært, og netop derfor kan et ophold i udlandet med observationspraktik være den helt rette løsning. Du kan tage på et ophold i udlandet for unge med Try Medics, hvor du vil få praktisk erfaring og syn for sagen, så du kan blive afklaret i forhold til, om en karriere inden for sundhedsvæsenet er det rigtige valg for dig. 

Ophold i udlandet for unge der overvejer en sundhedsfaglig karriere

At vælge uddannelse er en stor beslutning, der vil komme til at påvirke resten af dit liv. Det er nu, du skal vælge en retning i livet, og derfor er det alfa og omega, at du foretager den rette mængde research, inden du låser dig fast på en beslutning.

Her findes der ingen bedre research end rent faktisk at prøve det fag, du påtænke at studere til, og netop derfor er et ophold i udlandet for unge med observationspraktik et rigtig godt valg. 

Her vil du få indblik i et hospitalsmiljø i udlandet, og du vil få konkret erfaring med arbejdet på hospitalet som eksempelvis læge, sygeplejerske eller jordemoder. Et ophold i udlandet for unge vil således klæde dig godt på til at tage en beslutning, for du vil få næsen helt ind i maskinrummet i det fag, du overvejer. 

Her kan du snuse til, hvordan din hverdag vil komme til at se ud, hvis du gennemfører eksempelvis en uddannelse som jordemoder, og det er således en unik mulighed for at blive afklaret i forhold til studievalg. 

På samme tid er et ophold i udlandet for unge en givende og sjov aktivitet i et sabbatår, hvor du også gerne vil rejse og have det sjovt. Under et ophold i udlandet for unge vil du nemlig få masser af nye og spændende oplevelser, mens du vil møde en masse nye mennesker undervejs, som alt sammen vil være med til at gøre dit ophold til en mindeværdig tid.