Den travle hverdag kender alle, hvor der skal være styr på det hele og hvor der altid er aktiviteter eller gøremål der kan have brug for lidt opmærksomhed. Det at skulle klare madpakken hver eneste dag inden job, måske endda ikke kun til dig selv, men også resten af familien kan være en sur pligt der tager tid. Derfor kan du med fordel vælge en frokostordning på arbejdspladsen, som eksempelvis fra https://able.dk/, hvor der er garanti for sund og nærende kost og lette løsninger til dig som ansat. Det kan både være virksomheden der sørger for at der er frokostordning på arbejdspladsen, men ellers kan du tage fat i dine kolleger og på denne måde sikre jer en lækker frokost hver dag, helt uden at i skal tømme pengepungen.  

Skab et godt udgangspunkt for et socialt fællesskab  

Det at sidde sammen i kantinen på arbejdspladsen har betydning for sammenholdet og den dynamik der er sammen med medarbejdere og kolleger. Hvis i vælger at der skal være frokostordning, så er der ikke længere nogen, der sidder med en kedelig madpakke eller den hurtige løsning, der ikke indeholder nævneværdig brugbar næring. En frokostordning giver alle det samme udgangspunkt og skaber en tid på dagen, hvor alle har socialt samvær og et omdrejningspunkt der måske kan give grobund for at sætte snakken igang.  

Frokosten er vigtig for arbejdsindsatsen  

Der er efterhånden en hel del videnskabelige undersøgelser der peger på, at det at indtage den rette frokost i løbet af dagen, har stor betydning for den arbejdsindsats som medarbejderne og de ansatte yder i virksomheden. Der er altså en stor gevinst at vinde, ved at der investeres i medarbejdernes måltider. Her er en frokostordning måske det helt rette sted at starte, hvis du gerne vil give alle dine ansatte et godt middagsmåltid, uden mangler og hvor der er rigeligt at tage af, så alle bliver mætte. Det vil skabe glæde blandt alle, skabe større fællesskab og det vil være gavnligt for virksomhedens effektivitet.  

Er chefen ikke villig til at betale for en frokostordning?  

Det er ikke nødvendigvis chefen eller den økonomiansvarlige der skal sørge for, at der kommer en frokostordning til lige præcis din arbejdsplads. Mange af de restauranter, der tilbyder frokostordninger, kræver ikke den helt store mængde af kuverter. Derfor kan du med fordel hive fat i dine kolleger hvis du er træt af kedelige madpakker eller har svært ved at nå indkøb, tilberedning og klargøring af din madpakke hver dag. Måske vil i endda også gerne være helt sikker på, at der er mulighed for at finde sunde alternativer på middagsbordet på arbejdspladsen der er frisklavet og indeholder en masse smag. Uden at I skal tømme pengepungen, kan I selv sørge for en frokostordning på arbejdspladsen, så der står mad på bordet hver dag, når I er klar til at gå til frokost og skal have fyldt depoterne op til resten af arbejdsdagen.