Konceptet om self care, selvforkælelse, er begyndt at blive mere og mere populært, især i de seneste år. Selvforkælelse omhandler at man forkæler sig selv. Det kan involvere alt fra at lave eller bestille sin livret, til at få en spabehandling. Detaljerne er overflødige, det vigtigste er at du gør det for sig selv. Du gør det for at forkæle dig selv, fordi du fortjener det. 

Du er royal

Vi fortjener alle at blive forkælet, og føle os som royale. Det er konceptet bag det sydkoreanske skønhedsfirma Etude House; at du skal slippe din indre prinsesse løs og lade dig blive forkælet. 

Etude Houses koncept omhandler også at du skal opdage din sande skønhed og at bringe den til virkelighed. Kort sagt, Etude House omhandler det at elske sig selv, værdsætte sig selv og selvforkælelse. Etude House gør sig hovedsageligt i hudplejeprodukter, men har spredt sig til makeup, og generelt skønhedsprodukter samt tilbehør dertil. 

Etude Houses koncept bliver udtrykt i deres design af de 285 butikker der findes i verdenen. Deres mål er at få kunderne til at føle sig som prinsesser; deres butikker har en romantisk og pink stil hvad angår interiørdesign, og de ansatte i butikkerne er klædt i pink kammerpige-kostumer. 

Det er et gennemført koncept, der også skinner igennem i deres læbepomader der alle omfavner røde og pink nuancer. 

Produkterne der er en prinsesse værdig 

Etude Houses Cherry Sweet farvede læbepomader er endelig kommet til Danmark.  

De er ideelle til læber der både trænger til pleje, men samtidigt efterlader de også en fin farve på læberne, der giver lidt ekstra glød uden at være for dominerende.  

Der findes på nuværende tidspunkt fire forskellige farvevarianter, alle i nuancer af rød og pink. Læbepomaderne efterlader også dine læber bløde, velfugtede og fyldige, hvilket skyldes de nærende ingredienser; nærende olier der består af jojoba, sheasmør og argan olie bliver kombineret med plejende planteekstrater og E-vitamin, der er med til at beskytte læberne mod udtørring og, hvis uheldet er ude, reparerer tørre og sprukne læber. Derfor kan læbepomaden bruges hele året rundt. 

Andre produkter der også er ankommet til Danmark, er eksempelvis Etude Houses hårbånd. 

Det er ment til at holde håret væk fra hovedet, når du lægger makeup eller laver andet der kræver at du gerne vil have håret væk fra ansigtet, eksempelvis din hudplejerutine. 

Hårbåndet kan vaskes i vaskemaskinen uden nogle komplikationer. 

Hvis du er irriteret over dine tunge øjenlåg, men føler at operation er for voldsom en løsning er der et ideelt produkt for dig: Etude Houses øjenlågstape. Det er en noninvasiv løsning på trætte og tunge øjenlåg der har brug for et løft enten i hverdagen eller/og til specielle begivenheder.  

Tapen går i et med huden, og er både gennemsigtig og usynlig når først den kommer på. Produktet indeholder 22 stykker tape og er fri for latex og allergener, så alle kan benytte sig af produktet uden at skulle frygte irritation eller udslæt.  

Alle disse produkter er i sandhed en prinsesse værdig.