Reformer træning er en nyere træningsform, der fokuserer på en grundig gennemgang af hele kroppen og af alle muskelgrupper.

Stærk er det nye sort 

Vi har endelig forladt en epoke, hvor vi alle skulle være tynde – hvor skønhedsidealet krævede slanke linjer, synlige ribben og rum mellem lårene. En tid hvor vi alle var sultne hele tiden, og hvor energiindtaget næppe var balanceret med træningsintensiteten. 

I dag er idealet, at vi er stærke og sunde. Vi vil se atletiske og muskuløse ud, og tynd er ikke længere sexet. Vi spiser bedre, og vi træner sundere. 

Reformer – for en stærk og sund krop 

Reformer træningsformen består af en serie af øvelser udført med maskine. Det er ikke den klassiske, “tunge” maskin-træning, som vi kender den, men en mere elegant version, hvor maskinen aflaster og styrker kroppen. Reformer maskinen er designet, så du kan få en effektiv træning af hele kroppen – og uden at overbelaste. 

Intensitet, styrke og niveau kan justeres, og denne træningsform passer sig derfor for alle uanset form og fysik. 

De mange gevinster ved regelmæssig træning 

At træne har mange fordele. Fysisk aktivitet mindsker risikoen for nedsat lungekapacitet og hjertekarsygdomme. Regelmæssig træning med korrekt belastning øger produktionen af led-væske, og styrker sener og muskler. En stærk muskulatur fungerer som kroppens “skjold”, og støtter op om hele skelettet, som herved gives en længe levetid. 

Og ikke kun fysikken nyder godt at regelmæssig motion og styrketræning. Når vi øger pulsen og udfordrer vores krop, fremmer vi produktionen af endorfiner i hjernen. Vi opnår en lykkefølelse og en fornyet energi. 

Selvtillid og øget trivsel – træning er selvkærlighed 

Vi ved alle, hvor meget det betyder for vores trivsel, at vi har et godt forhold til vores krop. Er man ikke glad for sit spejlbillede, så slider det på selvværdet. For mange bliver dette en ond cirkel, der er svær at bryde. Når vi ikke er glade i os selv, så tærer det på vores energi og livsglæde. Jo mere vi taler os selv ned, jo mere trætte bliver vi, og des sværere bliver det at finde en træningsrutine, vi har lyst til at indgå i.

Vi mennesker har en tendens til at sammenligne os med hinanden, og har vi først bildt os ind, at vi er “forkerte” – at de andre er i bedre form – så bliver dette endnu et tungtvejende argument for ikke at tage til træning. Vi har ikke lyst til at sætte os i en situation, hvor vi risikerer at opleve at være den, der ikke passer ind. 

Reformer træning er for alle

Reformer træning henvender sig til alle aldre, alle typer, alle størrelser og alle niveauer. Maskinerne indstilles så belastning og intensitet passer til den enkelte. Det er en individualiseret træningsform på hold, hvilket giver et stærkt fællesskab – alle hepper på hinanden. 

Der findes mange grunde til ikke at have lyst til at træne, men uanset hvad din årsag måtte være, så kan du føle dig forsikret om, at du vil passe ind på et reformer hold – og at du inden længe vil mærke alle de gode grunde der er til at træne reformer.