De fleste af os har sikkert prøvet at komme hjem fra supermarkedet med en støvsugerpose, som ikke passede til vores støvsuger. Det er en både ærgerlig og frustrerende episode, som man helst vil undgå. Hvis du gerne vil være sikker på, at du finder den rigtige støvsugerpose, bør du lave lidt research på forhånd, så du ved at posen passer til modellen. Her kan du læse nogle råd, som kan hjælpe dig på rette vej til den optimale støvsugerpose.

Hvilket mærke er din støvsuger?

Det er en god idé at gå efter en støvsugersugeren, som er lavet af samme producent som støvsugeren. Hvis du har en støvsuger fra Nilfisk, kan du købe matchende støvsugerposer fra Nilfisk. Søg f. eks på “Støvsugerposer nilfisk” og se hvad der kommer op i din søgemaskine. Du kan også besøge Nilfisks hjemmeside eller et støvsugerwebsite, hvor du kan finde masser af Nilfisk reservedele

På en støvsugerhjemmeside kan du ofte også finde støvsugerposer, som måske ikke er fra samme producent, men hvor der er sikkerhed for, at posen matcher din maskine. Der er også kompetent personale, som kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om hvilken slags pose, som du skal købe. 

Den universelle støvsugerpose

Mange af os har sikkert stået med en universal -støvsugerpose i hånden i vores lokale supermarked, og været i tvivl om den passede til vores støvsuger. Støvsugerposer der bliver markedsført som “universelle” er en type poser, som passer til en meget lang række modeller indenfor støvsugere. Det er dog ikke en garanti, at de passer til netop din støvsuger. Hvis du gerne vil gå den lette vej og bruge universal-poserne fra supermarkedet, bør du finde en ud af hvilken model din støvsuger er. På den måde kan du nemt tjekke op på om de passer sammen. 

Universal-støvsugerposer er ofte “uoriginale”. Det betyder, at de ikke er lavet af et kendt støvsugerbrand. Fordelen ved du uoriginale poser er, at de sagtens kan være god kvalitet, men også billigere end originale støvsugerposer – så længe at de passer til støvsugeren!

Fordele ved at købe støvsugerposer online

Der er mange fordele ved at købe din næste støvsugerpose på internettet. Når du shopper online, er det let at danne overblik over de mange muligheder. Du kan også hurtigt opsnuse unikke tilbud eller få rabatkoder. På mange webshops er der også mulighed for mængderabat, så du kan købe mange støvsugerposer på én gang. På den måde slipper du for at gå på støvsugeposejagt særlig ofte. De fleste webshops har også et filter i deres søgemaskine, så du kan målrette din søgning ud fra specifikke kriterier. Det kan være en stor hjælp, hvis du leder efter poser fra en bestemt producent – som f. eks Nilfisk. 

Når du shopper online, slipper du også for byens trængsel og alarm. Man kan hurtigt bruge lang tid på at finde en parkeringsplads, besøge forskellige butikker uden held og komme igennem menneskemængder på travle gader. Du kan shoppe online helt komfortabelt hjemme fra stuen, og du sparer både tid og penge på din nye støvsugerpose.