En papirdug er en fantastisk måde at tilføje lidt farve og spænding til dit bord på. De er også meget funktionelle, da de kan bruges til at beskytte dit bord mod spild. En papirsdug til dit bord er lige det, som du står og mangler. Her er nogle af fordelene ved at bruge papirduge:

-De fås i mange forskellige farver og designs, så du kan finde en, der passer perfekt til din indretning. Det hele kommer an på bordet selvfølgelig. Det giver ikke mening at købe en mega lang dug, hvis det kun er til et kort bord. Det modsatte gør sig selvfølgelig også gældende. Hvis du har et langt bord, skal du heller ikke købe en kort dug. Hvis det er fordi dugen er mega speciel, kan du altid købe 2 og forbinde 2 korte duge til en stor. Hvis dugen er for stor, kan du altid tilpasse den med en saks. Det er ikke det sværeste i verden at gøre, men man skal passe på med ikke at lave merarbejde bare for at gøre det.

-De er nemme at rengøre – du skal bare tørre dem af med en fugtig klud, og så er de så gode som nye! Hvis de bare er blevet lidt snavset kan en fugtig klud gøre underværker. Det er samme er ikke sikkert, hvis du har en følsom dug. Den suger hurtigt alt skidtet til sig, og så skal den renses. Det kan være en utrolig bøvlet process.

-De hjælper med at beskytte dit bord mod spild og ridser. Duge er ikke kun dekorative, de har også et godt praktisk formål. Hvis man har set små børn spise, så ved man hvor vigtigt en god dug er, for at holde nogenlunde rent bord.

-De kan genbruges, når du er færdig med dem. Genbrug er altid godt, og vi mennesker skal generelt være bedre til at genbruge.

Så når du er færdig med din papirdug, skal du ikke bare smide den væk. Du kan altid bruge den igen. Du skal bare tørre den af, folde den sammen og lægge den væk, indtil du får brug for den igen.

Pynt op til et brag af en fest

Der er et par forskellige måder at pynte op til en fest på. Du kan bruge serpentiner, balloner eller duge. Hvis du bruger serpentiner, skal du sørge for, at de er i samme farve som dugen. Det vil være med til at gøre din fest ensartede. Du kan også bruge balloner til at skabe en festlig stemning. Hvis du bruger heliumballoner, skal du sørge for at binde dem fast, så de ikke flyder væk. En anden mulighed er at bruge papirlanterner. De findes i mange forskellige farver og stilarter, så du kan finde de perfekte til din fest. Sørg bare for at hænge dem højt nok op, så folk ikke vælter dem. Og endelig må du ikke glemme borddækningen! Brug farverige tallerkener, kopper og servietter for virkelig at give liv til dine festdekorationer.