Det er helt fantastisk at gå på barsel med en lille nyfødt. Der er god kvalitetstid med barnet, og der er tid til at skabe sig en hverdag sammen. Dog er det også til tider meget hårdt at være på barsel, og derfor er det vigtigt at gøre det så bekvemt som muligt for sig selv. Man kan finde mange hjælpemidler, som kan gøre hverdagen lettere – for eksempel en ammepude.

Invester i hjælpemidler

Der er mange ting, som kan gøre hverdagen på barsel lettere. I starten fristes man måske til at tænke, at man kan undvære mange ting, fordi man på den måde kan spare penge. Det er en fin tilgang at have som udgangspunkt, men det kan hurtigt blive træls og besværligt at komme godt igennem hverdagen på barsel, hvis man ikke har de nødvendige ting.

Det er derfor en god idé tidligt i forløbet at acceptere, at det kan gå hen og blive dyrt med en nyfødt. Det vigtigste er, at både baby og forældre kommer godt igennem forløbet, og der kan det være en fordel at investere i gode hjælpemidler.

ammepude

Find en god ammepude

En uundværlig ting som nybagt mor er en ammepude. Amning foregår hele tiden, og derfor er det en essentiel støtte at have, mens det står på. Amning er noget, som virkelig fylder meget i hverdagen, og det er vigtigt, at det er en god oplevelse både for mor og baby. Det kan være en hjælp at investere i en god ammepude, som kan bruges som støtte.

Godt at vide om ammepuder

Der findes et stort udvalg af forskellige ammepuder på nettet, som du kan bestille hjem. Hvis du mere er typen, der gerne vil se varen, inden du køber, er der også masser af muligheder for at se dem i butikker.

Der findes forskellige versioner af ammepuder, som du kan investere i. Der findes den klassiske boomerang-formede pude, som giver god bred støtte til hele armen. Derudover kan man også få runde puder, hvis man er mere til det. Hvilken pude, der fungerer bedst, er en smagssag, og nogle gange er det nødvendigt at prøve begge dele for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Hold dine ammepuder rene

Ammepuder bruges ofte, og derfor bliver de også nemt snavsede. Det kan derfor være en god idé at investere i mere end én pude, så du har lidt at skifte imellem. Det kan også være en god idé at investere i forskellige slags, for det kan nemt være, at du i perioder har behov for at støtte din arm på en anden måde alt efter, hvordan du gerne vil have placeret den.

Dertil skal nævnes, at det også er en god idé at købe ekstra betræk til dine ammepuder. På den måde kan du nemt og hurtigt få dem rene igen, hvis de bliver snavsede. Det er en god idé at investere i mere end bare et enkelt ekstra betræk, for det er aldrig til at vide, hvor ofte man får behov for at skifte det.